Pestokrutoonid

Pestokrutoonid sobivad imehästi itaaliapäraste salatite sisse ning suppide serveerimiseks.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

4 viilu röstsaia

3 sl oliiviõli

1 hakitud küüslauguküüs

1-2 sl rohelist pestot

Valmistamine

Lõika saiaviiludelt koorikud ära (neid kasuta mujal, nt riivsaia tegemiseks) ja lõika saiaviilud kuubikuteks. 

Kuumuta pannil õli keskmisel kuumusel, lisa hakitud küüslauguküüs ning saiakuubikud. Prae mõned minutid, kuni saiakuubikud on kuldsed. 

Sega juurde pesto ning kuumuta segades veel veidi, kuni kõik krutoonid on pestoga koos. 

Idee on raamatust "Leivad ja leivahõrgutised". 

LISA KOMMENTAAR