Ilus silmale vaadata!
500 g värskeid marju - nt
maasikaid või musti sõstraid või vaarikaid või kirsid või toompihlakaid
1 sl mett
0,5 sl vanilliekstrakti
200 g hapukoort
2-3 rukkililleõit
1 saialilleõis
Puhasta marjad, eemalda kirssidelt kivid. Sega mesi vanilliekstraktiga.
Pane marjad kaussi, sega 2/3 vanillimeega läbi ning lase kümmekond minutit seista. Sega hapukoor ülejäänud vanillimeega läbi.
Jaota marjad nelja kausikese vahel, puista juurde lillede õielehed. Tõsta kõrvale portsuke hapukoorekastet ja serveeri.
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.
Meile meeldis! Toompihlaka marjad sobisid ideaalselt ja tänu lilledele oli salat nii kaunis!
Meil siin pealinna külje all ei olnud täna veel toompihlakad valmis, käisime just kontrollimas!!
Suvine marja-lilleõiesalat hapukoorekastmega
Ilus silmale vaadata!