Suvine marja-lilleõiesalat hapukoorekastmega

Ilus silmale vaadata!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

500 g värskeid marju - nt

maasikaid või musti sõstraid või vaarikaid või kirsid või toompihlakaid

1 sl mett

0,5 sl vanilliekstrakti

200 g hapukoort

2-3 rukkililleõit

1 saialilleõis

Valmistamine

Puhasta marjad, eemalda kirssidelt kivid. Sega mesi vanilliekstraktiga.

Pane marjad kaussi, sega 2/3 vanillimeega läbi ning lase kümmekond minutit seista. Sega hapukoor ülejäänud vanillimeega läbi.

Jaota marjad nelja kausikese vahel, puista juurde lillede õielehed. Tõsta kõrvale portsuke hapukoorekastet ja serveeri.

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 02.08.2017 11:54

Meile meeldis! Toompihlaka marjad sobisid ideaalselt ja tänu lilledele oli salat nii kaunis!

Pille
postitatud 02.08.2017 15:05

Meil siin pealinna külje all ei olnud täna veel toompihlakad valmis, käisime just kontrollimas!!