Kurgisalat tilliõitega

Suvisele kurgisalatile on silmailuks ja maitseks lisatud tilliõisi ja kurgirohuõisi.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

6 lühikest värsket kurki

peotäis värsket tilli

1 tl soola

2 nooremat tilliõisikut

peotäis kurgirohuõisi kaunistuseks

Valmistamine

Pese kurgid, soovi korral koori. Viiluta kurgid õhukeselt (kasuta köögimandoliini), pane kaussi. Haki till, lisa koos soolaga kurkidele ning sega kõik läbi. Lõika tilliõisikud pisemateks õiekobarateks ning sega kurgisalati hulka.

Lase 15 minutit seista, siis nõruta liigsest vedelikust ning serveeri, kaunistades kurgirohuõitega.

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 02.08.2017 11:55

Iseenesest ju lihtne kurgisalat tilliga, aga õite kasutamine andis mõnusat tekstuuri (ja silmailu ka, muidugi) juurde.