Idandatud toortatramüsli rohke kaneeliga.
5 dl toortatratangu
1,25 dl päevalilleseemneid e. sihvkasid
1,25 dl vahtrasiirupit
4 sl kookosrasva
2 sl jahvatatud kaneeli
1 tl meresoola
1 tl vanilliekstrakti
Leota toortatart 2-3 päeva (juhised leiad siit).
Kuumuta ahi 200 C.
Sega suures kausis kookosrasv, vahtrasiirup, vanill, kaneel ja meresool. Kalla idandatud tatra peale ning sega käte abil, kuni kõik on segunenud.
Laota tatrasegu ühtlase kihina ahjuplaadile. Küpseta 20 minutit, siis sega läbi ning küpseta veel 20 minutit või kuni segu on kuldne ja krõbe.
Lase vähemalt 20 minutit jahtuda enne serveerimist. Säilib kinnises karbis jahedas kuni kuu aega.
Loe veel:
Allikas: Nutrition Stripped
Toortatra müsli kaneeliga
Idandatud toortatramüsli rohke kaneeliga.