Švipsis lõkkedipp

Tore viis veidi luksuslikuma roa valmistamiseks nt lõkke kohal või matkal, ent loomulikult saab seda edukalt ka tavalises ahjus teha.

Kogus
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

terve valgehallitusjuust - nt Brie või Camembert

1-2 sl konjakit või brändit

Serveerimiseks:

krõbedat saia

Valmistamine

Aseta terve valgehallitusjuust fooliumile (ahjus küpsetades vooderda lihtsama söömise huvides küpsetuspaberiga).

Torgi kahvliga pealt auguliseks. Kalla auguline pind üle meelepärase kange alkoholiga. 

Paki fooliumisse ja küpseta sütel pehmeks või 225-kraadises ahjus 10-15 minutit. Naudi kuumalt krõbeda saiaga. 

Loe veel:

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Merilin Rosenberg.

LISA KOMMENTAAR

Merilin
postitatud 06.07.2017 14:11

Mõnusalt teistmoodi rakendus hallitusjuustule ja mugav moodus dippi lõkke äärde kaasa võtta.