Tore viis veidi luksuslikuma roa valmistamiseks nt lõkke kohal või matkal, ent loomulikult saab seda edukalt ka tavalises ahjus teha.
terve valgehallitusjuust - nt Brie või Camembert
1-2 sl konjakit või brändit
krõbedat saia
Aseta terve valgehallitusjuust fooliumile (ahjus küpsetades vooderda lihtsama söömise huvides küpsetuspaberiga).
Torgi kahvliga pealt auguliseks. Kalla auguline pind üle meelepärase kange alkoholiga.
Paki fooliumisse ja küpseta sütel pehmeks või 225-kraadises ahjus 10-15 minutit. Naudi kuumalt krõbeda saiaga.
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Merilin Rosenberg.
Mõnusalt teistmoodi rakendus hallitusjuustule ja mugav moodus dippi lõkke äärde kaasa võtta.
Švipsis lõkkedipp
Tore viis veidi luksuslikuma roa valmistamiseks nt lõkke kohal või matkal, ent loomulikult saab seda edukalt ka tavalises ahjus teha.