Grillitud peekon

Retseptiks on seda muidugi raske nimetada, pigem on lihtsalt üks tore viis peekoniviilude küpsetamiseks grillil või lõkke kohal.

Kogus
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

mitte väga õhukeselt viilutatud peekonit

Valmistamine

Lüki peekoniviilud grillvarda otsa. Küpseta grilli või süte kohal ümberringi kuldseks ja krõbedaks.

Puista peale soola-pipart ja serveeri. 

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 26.06.2017 19:35

Väga hea jäi, küpses mõnusalt läbi ja suitsumekk oli ka juures. Super, pole lõkkeõhtule vaja liha marineeridagi enam, natuke soola ja pipart kaasa, poest viilutatud peekon ja pidusöök missugune. Lõkkekartulid ka veel ja... super !