Väike mõnus vahepala, mille valmistamisega saavad hakkama ka lapsed. Pehme ja kreemjas skyr sobib ideaalselt ka soolaste suupistete valmistamiseks.
soolaküpsiseid ehk kreekereid või näkileibu
skyri või pehmet toorjuustu
küpsetatud või grillitud kana või suitsukana
riivitud porgandit
Koori toored porgandid ja riivi jämedalt. Puhasta kana nahast ja luudest, tükelda suupärasteks tükkideks.
Määri igale kreekerile või näkileivale veidi skyri, kata kanatükkidega ning seejärel riivitud porgandiga. Serveeri kohe.
Idee siit, retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Mõnusalt mahedamaitseline amps!
Kreekerid suitsukana ja porgandiga
Väike mõnus vahepala, mille valmistamisega saavad hakkama ka lapsed. Pehme ja kreemjas skyr sobib ideaalselt ka soolaste suupistete valmistamiseks.