Kreekerid suitsukana ja porgandiga

Väike mõnus vahepala, mille valmistamisega saavad hakkama ka lapsed. Pehme ja kreemjas skyr sobib ideaalselt ka soolaste suupistete valmistamiseks.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

soolaküpsiseid ehk kreekereid või näkileibu

skyri või pehmet toorjuustu

küpsetatud või grillitud kana või suitsukana

riivitud porgandit

Valmistamine

Koori toored porgandid ja riivi jämedalt. Puhasta kana nahast ja luudest, tükelda suupärasteks tükkideks.

Määri igale kreekerile või näkileivale veidi skyri, kata kanatükkidega ning seejärel riivitud porgandiga. Serveeri kohe.

Idee siit, retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 18.05.2017 09:24

Mõnusalt mahedamaitseline amps!