Röstsai skyri ja mustikatega

Röstsai või bagel skyri ja mustikatega sobib hästi nii vahepalaks kui ka hommikusöögiks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

4 viilu röstsaia või bageleid

200 g skyri

150 g mustikaid

jahvatatud kaneeli

Serveerimiseks:

mõned terved mustikad

mett või kasesiirupit või vahtrasiirupit

Valmistamine

Sega skyr kausis mustikate ja kaneeliga, suru mustikaid veidi katki. Rösti saiad.

Määri igale saiaviilule skyrisegu, puista peale mõned terved mustikad ning nirista peale veidi mett/siirupit. Serveer kohe.

Nipid ja soovitused:

  • Röstsaia asemel võid kasutada ka poolitatud bageleid ehk vesikringleid. 

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 15.05.2017 11:13

Mõnus magus vahepala. Kaneel on mustikatele ideaalne täiendus. Minu maitsemeelele on mustikatega skyr juba piisavalt magus, ei tahtnud mett peale panna.

Mida retsepti?
postitatud 14.05.2024 10:54

Märkimata jäi, et kõigepealt tuleb saiaviil kilekotist eemaldada