Pane ricotta kaussi ning suru kahvliga ühtlaseks. Lisa mozzarella ja parmesan, maitsesta soola-pipraga, siis sega juurde üks muna.
Kuumuta ahi 220 C.
Lõika lehttainast 20 ketast läbimõõduga 10 cm. Pintselda tainaservad munaga. Tõsta iga tainaketta keskele 1 triiki sl juustutäidist, siis murra poolkuukujuliseks pirukaks. Näpista servad tugevasti kokku, otsad keera teravatipuliseks.
(Siinkohal võib pirukad kuni kuuks ajaks sügavkülma panna).
Aseta (kahele) küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning pintselda ülejäänud munaga.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20-25 minutit, kuni pirukad on kuldsed ja puhvis. Lase enne serveerimist mõned minutid jahtuda.
Malta juustupirukad (pastizzi)
Kolme erineva juustuga täidetud Malta lehttainapirukad.