Kurgi-singirullid

Väikesed soolased suupisted.

Kogus
16 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

8 viilu suitsusinki (suurt, õhukest ja kandilist)

50 g toorjuustu

8 saledamat marineeritud kurki

Valmistamine

Pane singiviilud kahekaupa lauale. Määri igale kuhjale teelusikatäis toorjuustu ja siis aseta peale marineeritud kurk. Keera rulli ja siis lõika iga rull neljaks.

Serveeri suupistena. 

Idee siit, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Pille.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 07.05.2017 15:35

Oi, need olid toredad. Tekitasid erilist elevust mehes (45), ämmas (81) ja esiklapses (8). Teeme kindlasti veel!

Kristina Alamaa
postitatud 07.05.2017 17:06

Kindlasti proovin. Hea vaheldus tavalistele singirullidele!

Inna Mäetam
postitatud 07.05.2017 22:02

Väga põnev. Peab proovima :)

Marge Kalda
postitatud 08.05.2017 09:07

Tundub maitsev olema!

Pillepv
postitatud 03.08.2017 07:55

Kindlasti tahaks proovida just mingite suhteliselt pisikeste kurkidega, kus juustu ja singi ja kurgi suhe võiks olla väga hästi paigas.

Kärt
postitatud 24.12.2017 22:51

Väga uudsed, lihtsad ja maitsvad singirullid. Tekitasid pere jõululaual elevust ja said kiita.