Karri-kana-baguette

Ehk pikk sai karri-kanatäidisega sobib nii hommikusöögiks kui ka vahepalaks.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 baguette

2 sl õli

300 g kanafileed

2-3 tl karripulbrit

0,5 tl soola

100 g hapukoort

100 g majoneesi

veidi rohelist salatit

(lutserni)idandeid

miniploomtomateid

Valmistamine

Lõika kanafilee tükkideks. Prae kanafileetükid pannil õlis läbi, sis maitsesta karri ja soolaga. Lase jahtuda. 

Sega omavahel hapukoor, majonees ja praetud kanatükid. 

Lõika pikk sai kaheks, poolita mõlemad tükid ka pikuti. Jaota kanatäidis lusikaga mõlmale poolele. Tõsta peale idandeid ja salatilehti ning poolitatud tomateid, tõsta pale baguette'i pealmine pool ja serveeri kohe. 

Retsept on mugandatud Kati Jaakoneni raamatust "Leivad ja leivahõrgutised" (Ajakirjade Kirjastus, 2016)

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 02.01.2017 18:23

Meile meeldisid. Kasutasime väikeseid ciabatta-saiu ja täidist jäi natuke isegi üle.