Põnev ja veidi jõulune viis õrnsoolalõhe valmistamiseks.
500 g värsket lõhefileed
meresoolahelbeid
1 dl tugevamaitselist mustasõstramahla
3 tähtaniisi
peotäis roseepipart
Lõika lõhe õhukesteks viiludeks ja aseta viilud kõrgema servaga lamedasse nõusse.
Puista peale rohkesti soolahelbeid, kalla lõheviiludele mustasõstramahl, lisa tähtaniisid ja kergelt purustatud roseepipraterad.
Lase toidukilega kaetult üle öö jahedas maitsestuda.
Retsept on mugandatud raamatust "Saunakokaraamat" (Pegasus, 2015). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Ilse tegi pildi, aga lisas, et talle väga ei meeldinud. Ju maitse asi :)
Sõstramaitseline õrnsoolalõhe
Põnev ja veidi jõulune viis õrnsoolalõhe valmistamiseks.