Pohlamaitseline põhjapõdra-quesadilla

Põhjamaised maitsed Lapi leiva vahel.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

100 g külmsuitsutatud põhjapõdraliha

100 g fetajuustu

100 g valgehallitusjuustu

1 dl pohli

2 õhukest lapi leiba või nisutortiljat

1 sl õli

Valmistamine

Lõika põdraliha ja juustud kuubikuteks. Pane malmpanni põhja õhuke lapi leib ja kata liha- nng juustukuubikute ja pohladega. Kata täidis teise leivaga ja määri pealt õliga. 

Küpseta koldes või kividel, kuni juust hakkab sulama ja pind on kergelt pruunistunud. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud raamatust "Saunakokaraamat" (Pegasus 2015). 

LISA KOMMENTAAR