Torbikseene-toorjuustumääre

Musta torbikseenega maitsestatud toorjuustumääre sobib hästi krõbesaiale, näkileivale jm.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 sl võid

50 g värskeid musti torbikseeni

1 hakitud šalottsibul või 1-2 küüslauguvõrset

250 g toasooja toorjuustu

soola ja musta pipart

Valmistamine

Puhasta seened, haki peeneks. Haki sibul.

Kuumuta pannil või, lisa seened ja sibul ja prae segades umbes 5 minutit. Võta pann tulelt, lase seenesegul jahtuda.

Sega jahtunud seenesegu toasooja toorjuustuga ühtlaseks. Maitsesta soola-pipraga. 

  • Kui segada toorjuust ja praetud seenesegu, saad kena heleda pasteedi krõmpsuvate mustade seenetükikestega. Saumikseriga segades saad ebamäärast värvi püree, nii et me soovitame pigem lihtsalt lusikaga segamist. 

Retsept on mugandatud siit

LISA KOMMENTAAR