Riivi kapsas, sega juurde hakitud tomat. Sega juurde majonees, maitsesta salat soolaga.
Pane salat senikauaks külmkappi maitsestuma, kuni liha küpsetad.
<p>Algselt oli tegemist lugejaretseptiga, mille saatis Nami-Nami kasutaja Margus Amur, kes kutsub seda salatit nimega "Magus Slaavlane". Margus kirjeldab salatit nii: </p> <p>"Naljakas küll, aga esmapilgul vitamiiniderohked kapsas ja tomat jätavad sest salatist mulje kui kergest lisast põhiroa juurde, kuid tegelikkuses tänu suhkrule ja majoneesile on salatis rammu küllalt, et kõige kangemalgi kõht täis saada. Magus salat ja vürtsikas liha sobivad ka täiuslikult maitses kokku! Proovige järele, te ei kahetse. Koguste suhtes tuleb teil siiski ise katsetada - majoneesid, kapsad, tomatid kõik ju erinevad kaupluste-tootja kaupa, samuti igaüks ise teab kui palju suhkrut lisada. Mulle endale meeldib tugevama maitsega liha kõrvale magusam. Igatahes - ülim maitseelamus lihtsast toidust on garanteeritud!" </p> <p>Margus lisas salatile 2-3 sl suhkrut, Nami-Nami naiskond seda vajalikuks ei pea :)</p>
Tomat+kapsas+majonees=väga mõnus. Et koostisainetes ja autori kirjelduses on suhkur, märkasin alles nüüd, kui salatit kiitma tulin. Töökirjelduses (mida enne tegemist lugesin), on sool! Järgmisel korral teen suhkruga!
Tomati-kapsasalat
Majoneesiga tomati-kapsasalat sobib hästi grillitud liha kõrvale.