Mustasõstraglögi

Mõnusalt talvine jook AURA uue mustasõstranektariga.

Kui kasutad kodust sõstramahla, pead suhkrut ja joogi kangust sobivaks reguleerima.

Kogus
1 l
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

1 l AURA mustasõstranektarit

pöidlasuurune jupp ingverit

2 kaneelikoort

1 vanillikaun

kümmekond kardemonikupart

Valmistamine

Pane tükeldatud ingver, pikuti poolitatud vanillikaun, kaneelikoored ja kardemonikuprad väikesesse potti. Lisa mustasõstranektar. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ning lase joogil umbes 15 minutit tõmmata. 

Võta pott tulelt, jaota klaasidesse või kruusidesse ja naudi. 

Nipid ja soovitused:

  • Kui glögi liiga kange või magus tundub, siis lahjenda kuuma veega.
  • Loe siit, milliseid vürtse veel mustasõstraglögile lisada võiks!

Loe veel:

Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Mare Tamm
postitatud 02.12.2017 14:21

Ma olen kuumale joogile lisanud sidruniviilu, see annab nagu head värsket maitset.