Õuna-astelapajuglögi

Pealinna armastatud veganrestorani kokkade retseptisoovitus jõuludeks.

Kogus
1 liiter
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

1 l kodust õunamahla

0,5 tassi astelpajumarju

1 kaneelikoor

50 g mandleid

50 g rosinaid

1 tähtaniis

väike jupp ingverit

Valmistamine

Tükelda ingver õhukesteks viiludeks. Tambi astelapajumarjad poti põhjas puruks. Lisa teised koostisosad ja mahl ning lase segu keema. Keeda segu mõni mitut. Soovi korral kurna segu.

Serveeri soojalt või lase glögil jahtuda. 

Retsept on Mikk Mägi ja Loore Emilie Raavi raamatust "Tähtpäevad taimetoiduga" (Kirjastus Pegasus, 2014), foto: Krõõt Tarkmeel Photography

LISA KOMMENTAAR

Maria
postitatud 03.12.2020 07:51

See näeb välja nagu tõsine vitamiinipomm!