Eemalda verivorstilt kest, et kätte saada vorsti sisu. Vormi vorsti sisust kätevahel suupärased pallikesed ja aseta küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Küpseta pallikesi eelsoojendatud ahjus 180 kraadi juures 6-7 minutit.
Võta Mulgi krõpsude naturaalsed Hapukapsa krõpsud ja purusta peenemaks puruks. Paneeri verivorstipallikesed (ahjust tulnud pallikesed on pehmed) õrnalt hapukapsapurus ja jäta tahenema.
Samal ajal küpseta peekoniviilud ahjus või pannil krõbedaks. Kuivata köögipaberiga peekonilt liigne rasv, lõika pisikesteks krõpsuseks ja kaunista trühvlid. Kaunista rosmariiniga.
Verivorstitrühvel krõbedas hapukapsadekooris peekonikrõpsuga
Sellist toredat suupistet pakuti 2015. a. oktoobris Rannarootsi jõulutoodete esitlusel.
"Kui soovid külalisi vau-efektiga üllatada, siis just see suupiste on see õige", väidab retsepti autor Erlis Schönberg.