Mõnus jahutav vahepala astelpajusõpradele.
3 dl külma kohvi
80 g astelpajumahla või -nektarit
100 g vanillijäätist (u 2 dl)
40 g suhkrut
Sega kõik komponendid mikseriga ühtlaseks, serveeri jääkuubikutega.
Retsept on mugandatud Aili Tervoneni raamatust "Vitamiinijoogid" (OÜ Hea Lugu, 2014)
Mina suhkrut ei lisanud, oli ka niisama igati maitsev ja joodav!
Huvitav, aga kui võtta Balbiino astelpajujäätist ja segada külma kohviga, kas sarnane jook tuleb?
Julia, proovi ja anna teada, kuidas maitses ;) Jäätist võid siis veidi rohkem võtta, mahla sinna jäätisesse tõenäoliselt väga palju lisatud pole.
Astelpaju-jääkohv
Mõnus jahutav vahepala astelpajusõpradele.