Tummine nektar on heaks toonusetõstjaks pärast vaimselt väsitavat tööd. Ühes klaasitäies joogis on 60 mg C-vitamiini ja 82 kcal energiat.
2 dl musti sõstraid (u 100 g)
3 dl vett
40 g õunapüreed (2 sl)
1 sl suhkrut
Aseta kõik komponendid kannmikserisse ja sega ühtlaseks.
Retsept on mugandatud Aili Tervoneni raamatust "Vitamiinijoogid" (OÜ Hea Lugu, 2014)
Tugevamaitseline, aga mõnus jook!
Ma olen seda nüüd sügavkülmas olevatest marjadest mitu korda teinud, väga mõnus vahepala.
Mustasõstranektar
Tummine nektar on heaks toonusetõstjaks pärast vaimselt väsitavat tööd. Ühes klaasitäies joogis on 60 mg C-vitamiini ja 82 kcal energiat.