Tillikana

Kana ja köögiviljad suvises tilli-koorekastmes. Moodne Rootsi husmanskost.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g kanafileed

400 g porgandeid

1 väike porru

1.5 dl vett

1 sl kanapuljongikontsentraati

2 dl crème fraîche'i

1 dl hakitud tilli

1 tl valget palsamiäädikat

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

keedetud kartuleid

Valmistamine

Lõika kanafileed tükkideks. Koori porgandid, lõika viiludeks. Lõika puhastatud porru viiludeks. Kuumuta kana, porgand ja porru kergelt õlis läbi. 

Lisa kuum vesi või puljong ning hauta umbes 15 minutit, kuni porgandid on pehmed ja kana küps.  Sega juurde hapukoor ja till, maitsesta sidrunimahla ja pipraga. Kuumuta läbi, maitsesta ja serveeri. 

Mugandatud ARLA retseptist.

LISA KOMMENTAAR