Kartulisalat safrani ja oliividega

Vahemereline kartulisalat suvistele pidulaudadele.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

750 g kõvemaid uusi kartuleid

1 punane sibul

3 dl hapukoort (algretseptis 12% gräddfil)

näpuotsaga safranit

soola ja musta pipart

0.5 dl hakitud värsket peterselli

2 sl kappareid

0.5 dl musti oliive

Valmistamine

Koori kartulid, lõike väiksemateks tükkideks. Keeda kergelt soolases vees pehmeks (ära liiga pehmeks keeda!)

Koori sibul, lõika õhukesteks viiludeks. Sega salatikausis koor, safran, sool (u 1 tl) ja pipar. 

Kurna kartulid, lisa koos sibulaga salatikausis. Kaunista peterselli, kapparite ja oliividega.

Mugandatud ARLA lehelt. Pildi tegi Karima

LISA KOMMENTAAR

Karima
postitatud 28.08.2015 18:59

salat on väga maitsev.