Vahemereline kartulisalat suvistele pidulaudadele.
750 g kõvemaid uusi kartuleid
1 punane sibul
3 dl hapukoort (algretseptis 12% gräddfil)
näpuotsaga safranit
soola ja musta pipart
0.5 dl hakitud värsket peterselli
2 sl kappareid
0.5 dl musti oliive
Koori kartulid, lõike väiksemateks tükkideks. Keeda kergelt soolases vees pehmeks (ära liiga pehmeks keeda!)
Koori sibul, lõika õhukesteks viiludeks. Sega salatikausis koor, safran, sool (u 1 tl) ja pipar.
Kurna kartulid, lisa koos sibulaga salatikausis. Kaunista peterselli, kapparite ja oliividega.
Mugandatud ARLA lehelt. Pildi tegi Karima.
salat on väga maitsev.
Kartulisalat safrani ja oliividega
Vahemereline kartulisalat suvistele pidulaudadele.