Korea kartuli-basiilikupannkoogid

Gamja Jeon.

Kogus
8 tk
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 kooritud kartulit

1 väike sibul

2 dl hakitud värsket Tai basiilikut

0.25 tl soola

3 sl mahedamaitselist õli

Valmistamine

Riivi kartulid hästi peene riiviga, jäta sõelale nõrguma 10 minutiks. Suru kartulid kuivemaks ja tõsta kaussi.

Lisa hästi peenelt riivitud sibul. Sega juurde hakitud basiilik ning sool.

Kuumuta suurel pannil õli. Tõsta umbes 2 supilusikatäie suurused portsjonid pannile, tehes pannile umbes 5 cm läbimõõduga pannkoogid. Küpseta umbes 2 minutit, siis pööra ettevaatlikult ringi ning prae ka teiselt poolt. Siis keera pannkook uuesti ringi ja küpseta minut veel mõlemalt poolt. Pannkoogid on valmis, kui servad veidi krõbedad on.

Serveeri talisibula-soja-dipikastmega (yangnyum ganjang).  

Loe veel:

Retsept on raamatust "The Korean table. From barbeque to bibimbap 100 easy-to-prepare recipes". 

LISA KOMMENTAAR