Kuumad sprotisaiad

Vene köögist pärit viis sprottide serveerimiseks. 

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

saia

võid

sprotte õlis (nt Kapten Grant)

riivitud juustu

Valmistamine

Aseta saiaviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri saiaviiludele võid, siis aseta igale saiaviilule 3 sprotti, jättes sprottide vahele veidi ruumi. Puista peale riivitud juustu. 

Küpseta 220-kraadises ahjus, kuni saiad on krõbedad ja juust kuldne. Lõika küpsetatud saiad kolmeks, nii et igale "saiapulgale" jääks üks terve sprott. 

Idee siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp, kuumad sprotivõileivad on pildil all vasakul. 

LISA KOMMENTAAR