1 sl võid
1 hakitud väike sibul
2 hakitud küüslauguküünt
2 dl kuiva valget veini soovi korral
500 g kanafileed
Salat:2 dl maitsestamata jogurtit
0.75 dl majoneesi
2 hakitud šalottsibulat
1 dl hakitud värsket tilli
soola ja musta pipart
Pošeeri kanafileed. Selleks sulata või keskmisel kuumusel sügaval praepannil. Lisa hakitud sibul ja küüslauk, prae kergelt läbi. Siis lisa valge vein ja kanafileed. Lisa nii palju vett, et kanad oleksid veega kaetud. Kuumuta keemiseni, siis kata pann kaanega ja keeda kanafileesid tasasel tulel 8-10 minutit, kuni kana on täiesti küps. Jahuta täielikult.
Kui kanafileed on jahtunud, siis peenesta kahe kahvli abil väikesteks tükkideks - kanaribasid peaks olema umbes poole liitri jagu.
Salati valmistamiseks sega omavahel jogurt ja majonees, siis sega juurde kanaribad. Lisa hakitud sibul ja till, maitsesta soola-pipraga. Lase vähemalt tund aega jahedas maitsestuda.
NIPP: Kasuta valmis keedetud või grillitud kana.
Allikas: The Kitchn
Täitsa mõnus salat, hoopis teistmoodi - peaaegu ainult kana. Ma lasin kanafileel veini-veesegus hommikuni jahtuda ja panin šalottsibula asemel veidi karulauku ja sellessamas veinivees seisnud sibulad, mida kana praadimisel kasutasin. Need olid mõnusa maitse juurde saanud.
nice food.
Kanasalat jogurti ja tilliga
Salati võid eelmisel päeval valmis teha, siis saavad maitsed paremini seguneda.