500 g kanafileed
2 sibulat
1 kollane paprika
2 sl õli
40 g pakk taco-maitseainesegu
400 g purk konservitud purustatud tomateid
400 g purk konservitud valgeid ube tomatikastmes
Serveerimiseks:hakitud värsket koriandrit
Lõika kanafileed väiksemateks tükkideks. Koori sibulad, poolita ja lõika õhukesteks viiludeks. Puhasta paprika seemnetest, lõika pikuti pooleks ja seejärel ribadeks.
Kuumuta potis õli, lisa taco-maitseainesegu ja kanatükid. Prae kergelt läbi, siis lisa köögiviljad. Kui liha on läbinisti küps, lisa tomatid ja oad. Kuumuta keemiseni.
Serveeri koriandri ja nacho-krõpsudega.
Retsept on mugandatud Soome ajakirjast MAKU (1/2015)
Tex-mex kanahautis
Tex-Mex stiilis kanahautis valgete ubadega.