Tex-mex kanahautis

Tex-Mex stiilis kanahautis valgete ubadega.

Kogus
neljale kuni viiele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kanafileed

2 sibulat

1 kollane paprika

2 sl õli

40 g pakk taco-maitseainesegu

400 g purk konservitud purustatud tomateid

400 g purk konservitud valgeid ube tomatikastmes

Serveerimiseks:

hakitud värsket koriandrit

nacho-krõpse

Valmistamine

Lõika kanafileed väiksemateks tükkideks. Koori sibulad, poolita ja lõika õhukesteks viiludeks. Puhasta paprika seemnetest, lõika pikuti pooleks ja seejärel ribadeks. 

Kuumuta potis õli, lisa taco-maitseainesegu ja kanatükid. Prae kergelt läbi, siis lisa köögiviljad. Kui liha on läbinisti küps, lisa tomatid ja oad. Kuumuta keemiseni.

Serveeri koriandri ja nacho-krõpsudega. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud Soome ajakirjast MAKU (1/2015)

LISA KOMMENTAAR