Hispaaniast Asturiast pärit suupiste e. tapas, chorizo a la sidra. Hispaanlased kasutavad sidra't, mina proovisin Saku naturaalse kuiva siidriga Pilvine õun (4,5%).
Lõika chorizo umbes 1 cm paksusteks viiludeks. Pane kuumale praepannile* ja prae umbes 5 minutit, aeg-ajalt segades, kuni chorizo kergelt pruunistunub.
Kurna pannilt liigne rasv. Siis kalla pannile siider, lisa loorberileht ja lase 5-8 minutit podiseda, kuni siider kokku keeb ja veidi siirupiseks muutub.
Serveeri kuumalt või toatemperatuuril, joogiks sobib hästi seesama siider :)
* Kui Sul ei ole mittenakkuv pann, võid lisada pannile esmalt lusikatäie oliiviõli.
Chorizo siidriga
Hispaaniast Asturiast pärit suupiste e. tapas, chorizo a la sidra. Hispaanlased kasutavad sidra't, mina proovisin Saku naturaalse kuiva siidriga Pilvine õun (4,5%).