2 suuremat kanafileed või 4 kintsufileed
200 g sulatatud juustu (nt kukeseentega)
2 dl 10% rõõska koort või 35% rõõska koort
hakitud basiilikut või peterselli
praadimiseks õli
Lõika kanafileed väikesteks tükkideks, maitsesta kergelt soola-pipraga ning pruunista mõõdukalt tugeval kuumusel pannil õlis (kui pann on väiksem, võid teha seda jaokaupa).
Lisa rõõsk koor, hauta umbes 5 minutit, kuni kanatükid on küpsed. Lisa sulatatud juust ja kuumuta tasasel tulel, kuni juust on sulanud. Hauta rooga veel 5 minutit, siis maitsesta värskete ürtidega.
Serveeri riisi, makaronide või keedetud kartulitega.
Lihne teha ja väga maitsev.
Eriti hea argipäeva õhtusöök - lihtne, kiire ja väga maitsev. Meie pere lemmik juba aastaid.
Tõesti maitsev kaste.
Kuivatatud kukeseeni võib ka sisse jahvatada!
Proovisin teha ja tuli väga hästi välja, kana sai ehk natuke isegi palju pandud aga maitse on suurepärane. Sulajuust annab väga hea maitse kastmele.
Kana ei saa kunagi liiga palju olla!
Maitsev ja lihtne valmistada!
Meie pere täielik lemmik! Lapsed söövad seda suure isuga :D
See on meie pere lemmikkaste. Valmib kiiresti ja seega on mul alati kapis üks karp merevaiku, juhuks kui jään pärast tööd hätta ning pole lastele midagi keerukamat pakkuda.<p> Teen seda alati tavalise merevaiguga, lisan mõnikord värsket basiilikut ja türgi ube. Vahel olen teinud kukeseenemaitselise merevaiguga. Merevaigu kõrvalmaitsed minu jaoks seal kastmes väga esile ei tule.</p>
Kanakaste sulatatud juustuga
Toitev kanakaste sulatatud juustuga valmib kiiresti ja lihtsalt. Eriti mõnus jäi kukeseenemaitselise sulajuustuga!