Banaani-mustikajäätis

No tegelikult on see lihtsalt külmutatud banaani-mustikadessert, mis koosnebki vaid banaanist ja mustikast (ja näpuotsatäiest soolast). Paku või hommikusöögiks :)

Kogus
neljale
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

4 küpset banaani

2.5 dl mustikaid

näpuotsaga soola

Valmistamine

Eelmisel õhtul koori banaanid, lõika banaanid tükkideks ja pane sügavkülma.

Serveerimiseks pane külmunud banaanitükid koos mustikate ning soolaga köögikombaini. Töötle ühtlaseks ja kreemjaks "jäätiseks". Serveeri*.

Nipid ja soovitused:

  • Võid serveerida "jäätist" kohe või selle kuni 5 päevaks kinnises karbis sügavkülma panna. Tõsta 10 minutit enne serveerimist toatemperatuurile pehmenema. 

Mugandatud USA ajakirjast Bon Appetit. Pildid tegid Juta Kübarsepp (külm versioon) ja Nami-Nami toimetaja Martiina Anni (jäine smuuti).

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 11.08.2015 18:16

Väga väga maitsev!

Kybarsepp
postitatud 25.05.2021 08:43

See oli rohkem mulle, kes suhkrut ei armasta lisada :)