Kodused Raffaello kommid

Kookoshelbekommid mee ja india pähklitega sobivad ka gluteenivaba ja Paleo dieedi korral. 

Kogus
u 24 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 g kookoshelbeid + veel veeretamiseks

50 g india pähkleid

4 sl kookoskreemi

3-4 tl vedelat mett

Valmistamine

Püreesta kookoshelbed ja pähklid võikeks massiks. Lisa kookoskreem ja püreesta kõik ühtlaseks, siis sega juurde mesi. Vormi käte vahel pisikesed pallid ja veereta kohe kookoshelvestes. 

Hoia serveerimiseni külmkapis. 

Retsept on mugandatud Ragne Värgi raamatust "Paleo. Patuvabad magustoidud ja koogid" (Ajakirjade Kirjastus 2014).

LISA KOMMENTAAR