Rukkinööbid kalamarjaga

Tore idee nt aastavahetuse suupistelauale. 

Kogus
15 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 punane sibul

20 näkileivanööpi

150 g Saare smetana hapukoort

100 g kalamarja

Valmistamine

Koori sibul ja haki peenelt.

Määri hapukoor rukkinööpidele, siis tõsta igale portsjonile lusikatäis kalamarja. Puista peale hakitud sibul. 

Serveeri. 

Mugandatud soomlaste MAKU veebilehelt. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Dagmar Uibo
postitatud 31.12.2015 15:44

Need on meil tänasel laual kindlasti :) Head vana lõppu ja toredat uut Nami-Namidele :)

Kirsti Notta
postitatud 30.12.2016 20:52

Sobib peale ka heeringamari väikese sidruni ja punase sibulaga!

Ruth Ruutu
postitatud 31.12.2016 12:10

Ahvatlev suupiste!

Jaana Rajamäe
postitatud 02.01.2017 18:20

Kadusid peolaualt kiiresti :)

Andrus Tulvik
postitatud 24.02.2017 13:11

See pole lihtsalt söök. See on sakumm!

Pille
postitatud 20.12.2023 09:24

Tegime sel nädalal kahel koolitusel :) Kui on hea kalamari (PepeKala forellimari) ja hapukoor (Saare smetana, muidugi), siis ongi imemaitsev!