Tore idee nt aastavahetuse suupistelauale.
1 punane sibul
20 näkileivanööpi
150 g Saare smetana hapukoort
100 g kalamarja
Koori sibul ja haki peenelt.
Määri hapukoor rukkinööpidele, siis tõsta igale portsjonile lusikatäis kalamarja. Puista peale hakitud sibul.
Serveeri.
Mugandatud soomlaste MAKU veebilehelt. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Need on meil tänasel laual kindlasti :) Head vana lõppu ja toredat uut Nami-Namidele :)
Sobib peale ka heeringamari väikese sidruni ja punase sibulaga!
Ahvatlev suupiste!
Kadusid peolaualt kiiresti :)
See pole lihtsalt söök. See on sakumm!
Tegime sel nädalal kahel koolitusel :) Kui on hea kalamari (PepeKala forellimari) ja hapukoor (Saare smetana, muidugi), siis ongi imemaitsev!
Rukkinööbid kalamarjaga
Tore idee nt aastavahetuse suupistelauale.