Vegan Raffaello-kommid

Populaarsete Raffaello-kommide kodune ja vegan versioon. Kasuta vähemalt 16-17% rasvasisaldusega kookospiima!

Kogus
22 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

400 g purk kookospiima

3 sl tuhksuhkrut

0.5 tl vanillisuhkrut

80 g kookoshelbeid

100 g mandlilaaste

Kaunistuseks:

veel kookoshelbeid

Valmistamine

Pane kookospiimapurk eelmisel päeval külmkappi seisma. Järgmisel päeval keera purk tagurpidi, ava ja vala vedel osa pealt ära (seda võid nt mõne smuuti valmistamisel kasutada). Põhja jäänud paks kookoskreem kaabi sügavasse kaussi. Lisa suhkrud ja sega kahvliga õrnalt läbi. Lisa kookoshelbed ja mandlilaastud, sega läbi.

Vormi väikesed pallikesed, veereta neid kookoshelvestes. Säilita külmkapis. 

Retsept  on mugandatud Sandra Vungi retseptilehelt Taimetoit.ee. Pildi tegi minu Küprosel elav täditütar Kerli M.

LISA KOMMENTAAR

Kerli M @ FB
postitatud 15.12.2014 11:40

Väga head said.

Rebane @ Nami-Nami foorumis
postitatud 26.12.2014 13:58

Raffaellod olid head, aga järgmisel korral teen magusamad ning vormin poole pisemad pallid (sain 24).