Valge šokolaadi ja leiva trühvlid

Väike magus amps kohvi kõrvale. 

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

50 g toorjuustu

200 g valget šokolaadi

6 sl riivleiba

20 g likööri

20 g kuivatatud kirsse või kuivatatud jõhvikaid

2 sl kookoshelbeid

Valmistamine

Pane kuivatatud kirsid või jõhvikad likööri sisse likku. 

Sulata šokolaad kuumal veevannil, sega toorjuustu ja riivleivaga. Pigista kirsid liköörist kuivaks, sega kõik kokku ja ühtlaseks. Pane toorjuustukreem umbes 15 minutiks külmkappi tahenema. 

Vormi teelusika abil segust väikesed pallid, veereta neid kookoshelvestes ja hoia serveerimiseni jahedas. 

Retsept on Jana Ruubeli ja Hele-Mai Alamaa raamatust "Armastusega, Kihnust: uut ja vana saareköögist".

LISA KOMMENTAAR