Röstitud aedoad šampinjonidega

Šampinjonide, palsamiäädika ja parmesaniga maitsestatud ja ahjus küpsetatud rohelised oad. 

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
45 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

250 g šampinjone

500 g rohelisi ube

2 sl oliiviõli

1 sl palsamiäädikat

soola ja musta pipart

5 sl peenelt riivitud parmesani juustu

Valmistamine

Kuumuta ahi 220 kraadini. Lõika seened 1 cm viiludeks. Puhasta oad ning lõika umbes 3-4 cm juppideks.

Sega kausis seened, oad, oliiviõli, palsamiäädikas, maitsesta soola-pipraga. 

Laota ühtlase kihina suurele ahjuplaadile. Küpseta 20-30 minutit, kuni oad on küpsed ja seened enam vesised pole. 

Puista peale parmesan ja serveeri kohe.

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 09.01.2016 22:52

Väga maitsev oli!