Šampinjonide, palsamiäädika ja parmesaniga maitsestatud ja ahjus küpsetatud rohelised oad.
250 g šampinjone
500 g rohelisi ube
2 sl oliiviõli
1 sl palsamiäädikat
soola ja musta pipart
5 sl peenelt riivitud parmesani juustu
Kuumuta ahi 220 kraadini. Lõika seened 1 cm viiludeks. Puhasta oad ning lõika umbes 3-4 cm juppideks.
Sega kausis seened, oad, oliiviõli, palsamiäädikas, maitsesta soola-pipraga.
Laota ühtlase kihina suurele ahjuplaadile. Küpseta 20-30 minutit, kuni oad on küpsed ja seened enam vesised pole.
Puista peale parmesan ja serveeri kohe.
Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Väga maitsev oli!
Röstitud aedoad šampinjonidega
Šampinjonide, palsamiäädika ja parmesaniga maitsestatud ja ahjus küpsetatud rohelised oad.