Retsept on Maia Smõslova raamatust "Värvid toidus" (AS Ajakirjade Kirjastus 2014)
300 g värsket tinti
1 väike küüslauguküüs
1 sl hakitud värsket maitserohelist
1 tl sidrunimahla
2 sl viinamarjaseemneõli
soola ja musta pipart
200 g värsket kurki
12 rohelist oliivi
60 g wakame-vetika salatit
Puhasta tindikalad sisikonnast ja eemalda selgroog.
Sega hakitud ürdid õli, sidrunimahla, soola ja pipraga ning pane kalad sellesse tunnikeseks marineeruma.
Lõika kurk õhukesteks viiludeks ja laota kurgiviilud taldrikule. Tõsta peale marineeritud tindid, kaunista oliivide ja wakame-vetika salatiga.
Nirista peale kalamarinaadi ja söö.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Marineeritud tindid kurgisalatiga
Retsept on Maia Smõslova raamatust "Värvid toidus" (AS Ajakirjade Kirjastus 2014)