Marineeritud tindid kurgisalatiga

Retsept on Maia Smõslova raamatust "Värvid toidus" (AS Ajakirjade Kirjastus 2014)

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g värsket tinti

1 väike küüslauguküüs

1 sl hakitud värsket maitserohelist

1 tl sidrunimahla

2 sl viinamarjaseemneõli

soola ja musta pipart

200 g värsket kurki

12 rohelist oliivi

60 g wakame-vetika salatit

Valmistamine

Puhasta tindikalad sisikonnast ja eemalda selgroog. 

Sega hakitud ürdid õli, sidrunimahla, soola ja pipraga ning pane kalad sellesse tunnikeseks marineeruma. 

Lõika kurk õhukesteks viiludeks ja laota kurgiviilud taldrikule. Tõsta peale marineeritud tindid, kaunista oliivide ja wakame-vetika salatiga. 

Nirista peale kalamarinaadi ja söö.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR