Mahlased lihapallikesed krõbedas kattes, mille täidises on sealiha kokku segatud kahe erineva praekapsaga - üks õunaveini ehk Põltsamaa Kuldse lisandiga ja teine köömnetega.
Pruunista sealiha ahjus kuldseks, aseta liha haudepotti ning hauta kuni liha laguneb koost. (Võid kasutada ka eelmise päeva seapraadi).
Lisa kapsad ning hauta veel, samal ajal kahvliga segades, et liha lõhustuks ja muutuks kapsaga ühtseks massiks. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
Jahuta mass ning vormi sellest pallikesed (ca 7 cm läbimõõdus). Veereta pallikesed kamajahu-riivsaia segus ja seejärel lahtiklopitud munas. Friteeri pallid õlis või küpseta 200-kraadises ahjus kuniks need on kuldpruunid.
Põltsamaa praekapsas sealihaga Neikidi moodi
Mahlased lihapallikesed krõbedas kattes, mille täidises on sealiha kokku segatud kahe erineva praekapsaga - üks õunaveini ehk Põltsamaa Kuldse lisandiga ja teine köömnetega.