Paki verivorstikeste kohta kulub umbes kaks filotainalehte.
Lõika filotainalehed pikkadeks laiadeks ribadeks - laius oleneb sellest, kui suured verivorstikesed Sul on. Pintselda filotainas kergelt sulavõiga. Aseta verivorstike filotainariba lühemasse serva ning keera tainas ümber vorsti rulli. Nüüd keera tainaotsad keerdu, nii et saad "kompveki". (Soovi korral seo tugeva niidi või kööginööriga sõlm peale, siis püsivad kommid paremini koos.)
Laota "kompvekid" ahjuplaadile, pintselda pealt sulavõiga. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit, kuni "verivorstikommid" on kenasti kuldpruunid.
Serveeri pohlamoosiga.
Idee on prantsuse ajakirjast Regal, kus kasutati brik-tainast ning "kommi" sees oli valge vorst.
Ma pole kunagi verivorsti proovinud (vene ja ukraina juurte tõttu sööme hoopis kalamarja ja graavilõhe), aga seda pilti vaadates isegi nagu natuke tahaks dippida neid jõhvikamoosi sisse ja maitsta..
Verivorstikommid
Krõbeda filotaina sees on väikesed pehmed verivorstikesed. Väga vahva jõuluamps!