Hapukoore-leivadessert

Sellist lihtsat magustoitu valmistasin 2014. a. augustis Vanamõisa Käsitöölaadal Kulinaarse dueti raames. Kena ja eestipärane pokaalidessert või väike magus suupiste. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

paar viilu tumedat rukkileiba

võid

pruuni suhkrut

Saare Smetana hapukoort

vanillisuhkrut

ilusaid vaarikaid või põldmarju

Valmistamine

Lõika rukkileib väikesteks kuubikuteks. Kuumuta pannil või, lisa leivakuubikud ja suhkur. Prae leib krõbedaks, aga ära ära kõrveta!

Klopi hapukoor vahule, maitsesta vähese vanillisuhkruga.

Lao pokaalidesse kihiti jahtunud krõbedaid leivakuubikud, hapukoorekreemi ja marju. Serveeri kohe.

LISA KOMMENTAAR