Maasikalassi

India jook.

Kogus
kahele kuni neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

5 dl maitsestamata täisrasvast jogurtit

2.5 dl jääkuubikuid

1.25 dl täispiima

4 sl suhkrut

0.5 tl roosivett

10 ilusat suurt maasikat

Valmistamine

Pane jogurt, jää, piim, suhkur, roosivesi ja maasikad kannmikserisse ning püreesta ühtlaseks.

Jaota klaasidesse, kaunista maasikaviiludega.

Allikas: Saveur, veidi mugandatud. Pildi tegi Juta Kübarsepp. 

LISA KOMMENTAAR

Sinikka
postitatud 01.07.2020 23:12

Proovitud, väga hea. Maitset andvaid koguseid suurendasin - nii maasikaid, roosivett kui suhkrut; jääd panin natuke vähem, et ei läheks liiga vesiseks. Tasub järgi proovida :)