Britt Rosen kirjutab Postimehes: "Kui meie tavatseme letšot enamasti konservpurgist võtta, siis ungarlastele on lecsó midagi köögiviljahautise sarnast, nagu lõuna-prantslastele ratatouille. Ainult et selle põhikomponentideks on Ungari köögi lemmikud tomatid, sibul ja paprika, ning oliiviõli asemel küpsetatakse köögivilju enamasti sea- ja/või suitsupeekoni rasvas"
Kuumuta suurel sügaval pannil rasv, hauta selles sibulad kuldpruuniks. Lisa vorsti, prae läbi. Lisa paprikarõngad ja tomatikuubikud, maitsesta soola ja paprikapulbriga. Hauta kaane all 15-20 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Ära lase ülemäära pehmeks küpsetada!
Alanda kuumust, sega hulka lahtiklopitud munad ja lase umbes 3 minutit küpseda - ka muna peab jääma parajalt pehme.
Retsept ilmus Postimehes 1. veebruaril 2014, aga ma olen seda natuke tuuninud :)
Letšo suitsuvorsti ja munaga
Britt Rosen kirjutab Postimehes: "Kui meie tavatseme letšot enamasti konservpurgist võtta, siis ungarlastele on lecsó midagi köögiviljahautise sarnast, nagu lõuna-prantslastele ratatouille. Ainult et selle põhikomponentideks on Ungari köögi lemmikud tomatid, sibul ja paprika, ning oliiviõli asemel küpsetatakse köögivilju enamasti sea- ja/või suitsupeekoni rasvas"