Campari-vaarikasorbett

Jäätis ainult täiskasvanutele!

Kogus
0,5 liitrit
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

500 g vaarikaid

75 g suhkrut

4 sl vett

2 sl Campari aperitiivi

0.25 tl meresoolahelbeid

Valmistamine

Sega kannmikseris vaarikad, suhkur, vesi ja Campari. Püreesta, siis hõõru läbi peene sõela mõõtekannu, et seemned kätte saada. Sul läheb vaja u 4 dl püreed.

Pane vaarikapüree kaussi, sega juurde sool. Kata kauss kinni ning pane vähemalt 2 tunniks külmkappi, et sorbetisegu saaks korralikult maha jahtuda. 

Töötle jäätisemasinas sorbetiks, järgides tootja juhtnööre.

Valmis sorbett pane kinnisesse karpi/kaussi ning vähemalt 4 tunniks sügavkülma. 

Inspiratsioon: Serious Eats

LISA KOMMENTAAR