Praetud rääbised

Lihtne viis rääbiste valmistamiseks pannil.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g puhastatud rääbiseid (u 1 kg puhastamata kalu)

1 dl täistera rukkijahu või kaerajahu

1 tl soola

0.25 tl purustatud musta pipart

praadimiseks võid

Valmistamine

Puhasta rääbised - lõika ära pea ja seda tehes tõmba välja sisikond (või eemalda lihtsalt sisikond). 

Sega kaera- või rukkijahu, sool ja pipar sügaval taldrikul.

Kuumuta pannil või mõõdukal tulel. Veereta puhastatud rääbiseid jahusegus, siis prae paarikaupa pannil võis mõlemalt poolt kuldpruuniks (2-3 minutit + 2-3 minutit). Puista peale hakitud värsket tilli ja serveeri. 

Nipid ja soovitused:

  • Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta paneerimiseks kaerajahu. 

Loe veel:

 

LISA KOMMENTAAR