Brüleevaarikad

Lihtne vaarikadessert, mille teeb eriliseks õhuke brüleekiht.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

400 g suuri ilusaid vaarikaid

300 g Saare 30% smetana hapukoort (2 topsi)

soovi korral paar lusikatäit suhkrut

5-6 sl demerara suhkrut

Valmistamine

Laota vaarikad kenasti üksteise kõrvale. Alus peaks olema tugevam, mis veidike ka kuuma kannatab!

Pane Saare Smetanad kaussi, soovi korral lisa veidike suhkrut. Klopi vispli või elektrimikseri abil kohevamaks. Siis määri saadud kreem vaarikatele. 

Puista peale demerara suhkur, siis kõrveta suhkur leeklambiga kuldseks ja krõbedaks. 

Soovi korral pane magustoit umbes veerand tunniks külmkappi, et brüleekiht veidi taheneks. 

Loe veel:

Inspiratsioon USA ajakirjast Saveur.

LISA KOMMENTAAR