Lihtne vaarikadessert, mille teeb eriliseks õhuke brüleekiht.
400 g suuri ilusaid vaarikaid
300 g Saare 30% smetana hapukoort (2 topsi)
soovi korral paar lusikatäit suhkrut
5-6 sl demerara suhkrut
Laota vaarikad kenasti üksteise kõrvale. Alus peaks olema tugevam, mis veidike ka kuuma kannatab!
Pane Saare Smetanad kaussi, soovi korral lisa veidike suhkrut. Klopi vispli või elektrimikseri abil kohevamaks. Siis määri saadud kreem vaarikatele.
Puista peale demerara suhkur, siis kõrveta suhkur leeklambiga kuldseks ja krõbedaks.
Soovi korral pane magustoit umbes veerand tunniks külmkappi, et brüleekiht veidi taheneks.
Inspiratsioon USA ajakirjast Saveur.
Brüleevaarikad
Lihtne vaarikadessert, mille teeb eriliseks õhuke brüleekiht.