Vaarikabool

Suvine veinijook.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

25-50 ml head vaarikamahla (nt Taarapõllu)

jääkuubikuid

150 ml valget veini (nt Fantini Farnese Chardonnay)

kaunistuseks mõned (külmutatud) vaarikaid

Valmistamine

Kalla klaasidesse esmalt head kanget vaarikamahla, siis mõned jääkuubikud. Täida klaasid valge veiniga. Kaunista (külmutatud) vaarikatega.

Inspiratsioon Soome ajakirjast Kotiliesi. Mina kasutasin Itaalia veinimaja Fantini Farnese veini Chardonnay Terre di Chieti, mida toob maale MV Eesti. Vein on pärit Abruzzo piirkonnast, sobib hästi kergete juustude ja kalaroogadega. Serveeri temperatuuril 10-12C. 

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist!

LISA KOMMENTAAR