Schorle

”Saftschorle”, “Fruchtschorle või “Fruchtsaftschorle” ehk Saksamaal populaarne karastav jook, mulliveega segatud marja- või puuviljamahl. Kõige levinum on õunamahlaga tehtud Apfelschorle (pildil).

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

1 osa naturaalset õunamahla

1 osa gaseeritud vett

Valmistamine

Sega mahl ja mullivesi, naudi :)

Pildil on õunamahlaga Schorle. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Silja L @ FB
postitatud 09.07.2014 14:59

Minu üks lemmikuid janukustutajaid.

Vike
postitatud 09.07.2014 15:01

Apfelschorle on ka meil tihti joogiks.

Diana K-P @ FB
postitatud 10.07.2014 09:18

Eelmisel nädalal jõin Saksamaal Apfeschorlet vaniljega - oli väga võõras, aga maitse asi. Samas Apfeschorle mustsõstramahlaga maitses väga hea.