Laisa koka köögivilja-hakklihakaste

Külmutatud köögiviljadesegudest saab lihtsa vaevaga toitva õhtusöögi!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl rapsi- või oliiviõli

300 g veisehakkliha

400 g purk konservitud purustatud tomateid

400 g külmutatud aedvilju (nt Härmavili porgandi-maisi-hernesegu)

soola ja musta pipart

itaaliapäraseid maitseaineid (mõni segu või punet, basiilikut jm)

Serveerimiseks:

keedetud riisi

Valmistamine

Kuumuta suurel praepannil lusikatäis õli. Lisa hakkliha ja prae kergelt läbi. Lisa pannile köögiviljasegu ja kuumuta paar minutit, puulusikaga aeg-ajalt segades. 

Nüüd kalla pannile purgitäis konservitud tomateid ning umbes pool konservpurgitäit vett (see on hea võimalus ka kogu tomatisegu kättesaamiseks purgi seest :)). Maitsesta soola, pipra ja meelepäraste ürtide-vürtsidega. 

Lase kastmel tasakesi podiseda, kuni köögiviljad on pehmed ja kaste natuke paksenenud. 

Kastme valmimise ajal keeda valmis riis ning valmista soovi korral õhtusöögi juurde ka mõni toorsalat. 

LISA KOMMENTAAR

Kati R.
postitatud 13.03.2018 07:57

Niiiii hea, olen teinud!

Merike L.
postitatud 19.01.2022 08:35

Väga tervislik ja toitev!