Laisa koka köögivilja-hakklihakaste

Külmutatud köögiviljadesegudest saab lihtsa vaevaga toitva õhtusöögi!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl oliiviõli või rapsiõli

300 g veisehakkliha

400 g purk konservitud purustatud tomateid

400 g külmutatud aedvilju (nt porgandi-maisi-hernesegu)

soola ja musta pipart

itaaliapäraseid maitseaineid (mõni segu või punet, basiilikut jm)

Serveerimiseks:

keedetud riisi

Valmistamine

Kuumuta suurel praepannil lusikatäis õli. Lisa hakkliha ja prae kergelt läbi. Lisa pannile köögiviljasegu ja kuumuta paar minutit, puulusikaga aeg-ajalt segades. 

Nüüd kalla pannile purgitäis konservitud tomateid ning umbes pool konservpurgitäit vett (see on hea võimalus ka kogu tomatisegu kättesaamiseks purgi seest :)). Maitsesta soola, pipra ja meelepäraste ürtide-vürtsidega. 

Lase kastmel tasakesi podiseda, kuni köögiviljad on pehmed ja kaste natuke paksenenud. 

Kastme valmimise ajal keeda valmis riis ning valmista soovi korral õhtusöögi juurde ka mõni toorsalat. 

Loe veel: 

LISA KOMMENTAAR

Kati R.
postitatud 13.03.2018 07:57

Niiiii hea, olen teinud!

Merike L.
postitatud 19.01.2022 08:35

Väga tervislik ja toitev!