500 g värsket kapsast (puhastatud kaal)
300 g porgandit (puhastatud kaal; u 5 porgandit)
2 l liha- või köögiviljapuljongit
tükike võid
1 suurem sibul
500 g veise- või kodust hakkliha
soola ja musta pipart
Eeltööd: Lõika kapsas ribadeks, koori porgandid ja lõika tükkideks (nt pikuti pooleks ja siis viiludeks), haki sibul.
Kuumuta potis puljong keemiseni*. Lisa kapsas ja porgand ning lase 10 minutit keeda.
Samal ajal prae pannil väheses võis sibul kergelt klaasjaks, siis lisa hakkliha ja pruunista see kergelt. Maitsesta hakkliha soola-pipraga.
Lisa pruunistatud hakklihasegu supipotti ning keeda suppi keskmisel kuumusel u 15 minutit, kuni köögiviljad on küpsed.
Kiiresti valmiv maitsev supp!
hea leid kiireteks päevadeks
Mina praen potipõhjas hakkliha sibulaga ja valan vee peale,millest saab supipuljongi.
Tegin ise alles hiljaaegu kodus sellise supi ;) Ilma mingi retseptita ja ilma kellegi soovituseta ;) Täiesti oma peaga sai selline supp tehtud. </br> Päris maitsev supp tuli ;)</br> Soovitan soojalt alati katsedada kodus ise kõigil süüa teha asjadest mis olemas on. Alati kui miski asi puudu on ei pea alati kohe poodi jooksma. Saab ka olemasolevast maitsvaid asju kokku keeta, teha, küpsetada v mis iganes ;)</br> Aga kes pole tõesti ise sellise supi peale tulnud, siis soovitan teile, tehke julgelt, väga maitsev on ;)</br>
Lihtne ja odav argiõhtusupp, mida söövad hea meelega kõik pereliikmed. Teeme jahedamal perioodil aeg-ajalt ikka juba aastaid.
Väga lihtne ja maitsev supp!
tere! Hea
Kapsa-hakklihasupp
Soodne, lihtne ja maitsev argiõhtu supp.
Siinsest kogusest saab nelja-viieliikmeline pere söönuks kaks päeva :)