USA ajakirjas Bon Appetit serveeriti seda põnevat salatit ahjus küpsetatud kanakintsude kõrvale. Võtsin põhiidee, aga muutsin koguseid. Mees sõi mõnuga ja ütles, et selline moodne salat :)
Rabarber peaks olema kindlasti peenike, värske ja mitte liiga hapu. Puiste suurte rabarbritega pole mõtet eksperimenteerida. Sobib hästi erinevate liharoogade kõrvale - fotol on näiteks Rakvere 2015. a. uudistoode, kirsi-rummimarinaadis grill-liha.
Lõika rabarber ja kurk väikesteks tükkideks (u 6 mm kuubikud). Sega kausis koos hakitud rohelise sibula ja koriandri, vahtrasiirupi, õli ja laimimahlaga, maitsesta soola-pipraga.
Krapsakas kurgi-rabarbrisalat
USA ajakirjas Bon Appetit serveeriti seda põnevat salatit ahjus küpsetatud kanakintsude kõrvale. Võtsin põhiidee, aga muutsin koguseid. Mees sõi mõnuga ja ütles, et selline moodne salat :)
Rabarber peaks olema kindlasti peenike, värske ja mitte liiga hapu. Puiste suurte rabarbritega pole mõtet eksperimenteerida. Sobib hästi erinevate liharoogade kõrvale - fotol on näiteks Rakvere 2015. a. uudistoode, kirsi-rummimarinaadis grill-liha.