Gordon Ramsay juhised klassikalise kanapuljongi keetmiseks. Kui vähegi võimalik, kasuta supikana - see keeb küll kauem, aga annab supile ehedama maitse.
Kuumuta õli suures supipotis. Lisa jämedalt hakitud porgand, sibul, seller ja porru, samuit maitseroheline ja kooritud küüslauguküüned. Prae keskmisel kuumusel, aeg-ajalt segades, kuni köögiviljad on kuldsed.
Lisa hulka tomatipüree ning kuumuta veel minut aega.
Lisa kanakondid ning külm vesi - vesi peaks kanakondid katma. Maitsesta soola-pipraga. Kuumuta keemiseni, koori pinnale tekkiv vaht. Alanda kuumust ja hauta tund aega.
Jata kanaleem paariks minutiks seisma, et koostisained põhja vajuksid. Siis kurna leem läbi peene sõela. Tõsta jahtuma ja külma või sügavkülmuta sobivate portsjonitena.
Värskelt keedetud kanaleem säilib 5 päeva; sügavkülmas kuni 3 kuud.
Kanapuljongi keetmine
Gordon Ramsay juhised klassikalise kanapuljongi keetmiseks. Kui vähegi võimalik, kasuta supikana - see keeb küll kauem, aga annab supile ehedama maitse.